Skip links
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending bij besteding vanaf €80,-
  • Wekelijks nieuwe collectie

Disclaimer & Privacy

Privacy statement

Imperium hecht een grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy.
Voor toegang tot het gesloten gedeelte van de site is het noodzakelijk om uw gegevens achter te laten zodat Imperium u optimaal van dienst kan zijn.
Op het moment dat u deze gegevens op de site achterlaat, stemt u automatisch in met ons privacybeleid. We verzoeken u daarom onderstaande informatie zorgvuldig te lezen.

Privacy Beleid

Imperium streeft ernaar om haar productaanbod en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw specifieke behoeften. Daarvoor is het noodzakelijk dat wij gegevens van u verzamelen.

Imperium hanteert bij het verzamelen van informatie via onze website een strikt privacybeleid conform de vernieuwde Europese wetgeving op dit gebied, opgenomen in de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Deze wet helpt uw privacy te beschermen. De AVG is onder andere van toepassing op de persoonsgegevens die verwerkt worden binnen de website van Imperium. Onder persoonsgegevens wordt informatie verstaan die herleidbaar is tot een persoon (bijvoorbeeld: naam, adres, e-mail).

Wat doet Imperium met uw gegevens?

Gebruik van anonieme bezoekersgegevens:
Voor de meting van webstatistieken verzamelt Imperium anonieme gegevens over het gebruik van onze website middels verschillende diensten (o.a. Google Adwords. Google Analytics en Cleafs). Met behulp van deze gegevens kan Imperium haar website verbeteren en haar dienstverlening optimaliseren.

Op de website van Imperium maken we gebruik van cookies. Dit doen wij:
– om uw voorkeuren te registreren.
– om informatiesessies te registreren.
– om uw vroegere activiteiten op de site te registreren om bij uw volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden.
– om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

Informatie privacybeleid Imperium:
Imperium kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf.

Datum 18 november 2022 Sylvana
Momenteel uitverkocht Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is