Schoenentrends najaar 2019/2020

Bijna alle vrouwen leiden aan een schoenenverslaving, maar dat is eigenlijk helemaal niet zo gek! Elk leeg plekje in de schoenenkast moet gevuld worden en als ie dan toch echt vol komt te zitten, kopen we gewoon een nieuwe schoenenkast. Of als je net dat ene paar vindt wat je al zo lang wilt, of toch die hakken voor de belangrijke gelegenheden? Waarom niet allebei? 

Schoenen zijn liever voor het vrouwelijk lichaam dan een jeans, jurk of top. Want waar je kleding gelijk ‘Nee’ zegt als je een chocolaatje te veel gegeten hebt, vergeven je schoenen je gelijk. Schoenen passen namelijk altijd. Maar goed, we komen een nieuw fashionseizoen in dus moeten weer een plekje vrij maken voor de schoenentrends van dit najaar.

#1 Cowboylaarzen

Afgelopen seizoen kwamen ze ook veel voorbij: de cowboylaarzen. Maar nu is het echt de must van dit najaar! Super, want met deze laarsjes kan je echt alle kanten op. Je kan ze casual dragen met je favoriete jeans en een oversized trui of geef het een andere twist door er een maxi jurk op te dragen.

#2 Dierenprints

Slang, tijger of panter. Het maakt niet uit welke je aan trekt, het is allemaal even on trend. Je kan ze vinden in pumps, boots, sneakers, en nog meer. 

#3 Croco leer

Wij voelen geen aandrang om krokodillen aan onze voeten te schuiven. Waarom zouden we? Look-a-likes zijn minstens zo mooi! Deze croco boots zijn ideaal voor de klassiekere dames onder ons want deze schoenen zijn minder uitgesproken dan de schoenen met een dierenprint. Maar zijn net wel even spannender dan het standaard leer.

#4 Platform schoenen

Hakken te hoog en zitten niet lekker, maar toch een paar centimeter langer willen zijn? Dan zijn de platform schoenen de oplossing! Deze sneakers lopen super comfortabel en je bent ook weer wat langer. Win-win situatie!

#5 Veter laarjes

Ook de veterlaarzen zijn dit najaar helemaal in, het zijn de meest vrouwelijke schoenen van 2019. In de meeste gevallen hebben ze ook nog eens een verfijnde hak waar je makkelijk op kan lopen. Ze zijn ideaal voor onder een midi rok, je favoriete jurk of onder een cropped jeans.