Leer is weer teruggekeerd!

Afgelopen weken zijn er veel leren kledingstukken binnen gekomen, super leuk! Maar hoe combineer je leer? Veel vrouwen vinden leer een gewaagd materiaal, maar het kan juist hele verschillende looks geven. Een echte ‘rock’ stijl, heel chic en natuurlijk super modieus.

Voorheen zag je alleen nog maar biker jackets en schoenen, nu zie je ook leren jurkjes, topjes, rokjes, broeken, noem maar op. Verder in dit artikel lees je hoe leer goed kunt combineren. 

  1. Leer kan je het hele jaar door dragen. In het najaar en het voorjaar is leer heel geschikt als een jas, in de zomer kan je kiezen voor een ultralicht leren item en in de winter beschermt leer vooral heel goed tegen de wind. Het houdt je lekker warm en het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Tip: het is heel trendy om een leren jack/ jasje onder een trench coat of winterjas te dragen.

  2. Leer is een materiaal dat zich heel makkelijk laat combineren. Lichte stof zoals chiffon is een hele mooie combinatie met leer. Denk maar aan een leren rok met een nette blouse, of een oversized truitje. Er zijn zoveel mogelijkheden, probeer zelf ook te combineren en ik durf je te verzekeren dat het allemaal wel leuk bij elkaar staat.

  3. Je zou het niet verwachten, maar leer op leer is ook dé trend van dit jaar. Leer heeft een heel uitgesproken karakter waardoor je vaak te bang bent om het samen te combineren. Maar uiteindelijk ziet het er wel supergaaf uit! Draag alleen leer op leer als je voor een opvallende look wilt gaan. 

Broeken

Leggings

Blazers/Jassen

Rokken