Hoe draag je een coltrui?

Je hebt van die kledingitems die je altijd terug ziet komen, zoals de coltrui! Maar hoe kan je die het beste stylen? Wij geven jou nu tips om er altijd leuk uit te zien in een coltrui.

#1 Klassiek
Deze stijl is heel makkelijk toe te passen als je van jezelf al een klassieke stijl hebt. Doe bijvoorbeeld een witte coltrui met een blazer of mantel aan en draag er hoge pumps of sjieke hakken onder voor een krachtige look.

#2 Casual
De mensen die het liefst een casual look hebben, hebben vast en zeker een jeans (of twee) in de kast liggen. Top! Je kan daar elke kleur op aan doen wat jij maar wilt. Doe maar eens een rode coltrui met jeans en een paar hippe dad sneakers. Een stijlvolle tas en je ziet eruit om op te eten. 

#3 On Trend
Een coltrui kan ook hartstikke on trend zijn als je ‘m in een heerlijke kleur aanschaft. Wat dacht je van groen? (Zoals je in de vorige blog post las, is dit een kleur van dít seizoen!). Leren jas, beige kleurige broek en je outfit is on point èn volgens de laatste trends. Wat wil je nog meer?

#4 Glamorous
Of hou jij meer van de sexy outfits met een diepe decolleté maar voelt de coltrui een beetje degelijk? Fout! Een coltrui kan ook súper sexy zijn. Een high waisted rok, overknees mét hak en gouden accesoires? Let maar op, de mannen zullen wel even een paar keer moeten kijken. 

#5 Feminine
Komen door lichte tinten jouw huidskleur of ogen mooi uit en vind jij het jammer dat de herfst daar meestal verandering in brengt? Dat hoeft dit jaar niet! In de koude maanden zijn lichte, frisse tinten juist hartstikke stijlvol. Door een witte coltrui met een beige mantel, witte broek en cowboylaarsjes aan te doen zie je naast feminine, er ook heel stijlvol uit!