Dit item moét jij in je kast hebben! – Herfst

We hebben ‘Tot ziens’ gezegd tegen de zomer en zeggen ‘Hallo!’ tegen de herfst! De hoge temperaturen zitten er nu toch echt op. En daar zit een Silver Lining aan: een nieuw modeseizoen! Nu mogen we onze truien, jassen en laarzen weer uit de kast trekken om weer te gaan spelen met laagjes. Maar natuurlijk hebben wij ook weer leuke items die jij in je kast moet hebben voor dit seizoen. Blijf jij bij het rustige en neutrale kleuren, of doe jij een keertje gek en ga je voor de printjes en aanwezige kleuren?

Of heb jij een zwak voor lange vesten en vindt jij panterprint helemaal geweldig? Dan vind jij dit vest het einde! Niet te heftig, (ondanks dat nu wel in is) maar wel supergaaf!

De Old School Feeling is helemaal teruggekomen dit jaar. Denk maar aan een opa-printje, truitjes, strepen en jassen niet te vergeten! Deze leuke jas van Geisha is helemaal in de stijl van dit jaar.

Een dikke trui met een col ga je dit jaar ook veel tegenkomen. Doe er een panty onder met gave biker boots en jij bent ready to go.

Of krijg jij een blij gevoel van meerdere kleuren? Dit leuke overslag jurkje van Tramontana is een echte must voor in jouw kledingkast. Doe er een panty onder, een spijkerjasje of leren jasje overheen en jij bent ready to go!

Dit is ook een trend die jij deze herfst vaak voorbij gaat zien komen, de vierkante neus! Je ziet ze in alle soorten en kleuren. Voor de herfst is het natuurlijk wel wat fijner om dichte schoenen te nemen. Dus kijk snel tussen ons schoenen want wij hebben ook een superleuk laarsje met deze trend.

iPhones worden groter, oorbellen wilder, schoenen meer aanwezig maar tasjes worden kleiner. Ook al past je telefoon er niet in, misschien nog maar net een paar pasjes, is dit toch echt een statement van dit seizoen.