Dé winterjas voor jouw figuur!

De koude dagen zijn weer aangebroken, dus dat betekent…. Winterjassen! Maar welke winterjas past het beste bij jouw figuur? We beginnen simpel: Leg geen accent op de ‘minder mooie’ delen van je lichaam. In dit artikel lees je meer over wat voor jas het mooist bij jouw figuur staat!

Diamant- figuur

Een diamant heeft brede schouders. Leg daarom ook geen nadruk op de schouders door middel van een grote kraag of veel details op de schouders. Kies in dat geval voor dit zwarte Soft shell jacket. Deze jas is wind- en waterdicht en zo ook direct de warmste jas van onze collectie. 

Atletisch- figuur

Met dit figuur heb jij niet zo veel vrouwelijke vormen, maar misschien wil je dat wel graag? Dan zou ik als ik jou was een Fake Fur, teddy of oversized gewatteerde jas doen. Dit geeft jou net dat extra body. 

Appel- figuur

Kies bij dit figuur voor een jas die het accent op het slankste gedeelte van je lichaam legt. Een jas in een empire model zorgt hiervoor.

Zandloper- figuur

Jij boft met dit figuur! Je kunt met dit figuur alles aan trekken! Maar kies vooral een jas die bij jouw stijl past. Is dat klassiek? Een wollen mantel accentueert je figuur heel goed. Of ben je toch meer van de nieuwe trends? Ga dan voor zo’n zachte ‘Teddy Jas’. Een tip: met jouw figuur is het extra mooi om je taille te benadrukken met een tailleriem.

Peer- figuur

Door jouw brede heupen, slanke taille en smalle schouders mogen wij zeggen dat jij een peer- figuur hebt. Kies voor een jas die de nadruk op je schouders legt en je taille accentueert. Kijk naar een mooie trenchcoat of mantel met riem in de taille. Doordat het een lange jas is haal je de aandacht van je heupen af en komt je figuur in balans.