Dè kleuren van dit seizoen!

Heb jij enig idee wat de kleuren van dit seizoen zijn? Nee? Lees dan maar gauw verder en krijg weer inspiratie om jou kledingkast te vullen met deze leuke kleuren.

1. Prachtig Paars

Het maakt niet uit wat voor kleur paars. Ga jij voor een knal kleur of toch liever een subtiele kleur? Het liefst draag je ze allemaal tegelijk.

2. Guacamole Groen

Ondanks dat guacamole superlekker is, heeft het ook nog eens een prachtige kleur! Deze kleur groen ga jij ook vaak terugzien. Je combineert deze kleur met (gebroken) wit, beige, bruin of andere groentinten voor de allermooiste looks

3. Wijn Rood

Heerlijk om te drinken maar ook prachtig om te dragen. Deze kleur staat chic, verleidelijk, sexy en een beetje mysterieus. Daarnaast is het heel makkelijk te combineren, want iedereen heeft wel een zwart of wit item in de kast liggen. Grijs kan ook prima, nude en zelfs roze!

4. Behoorlijk Beige! 

De kleur die alle andere kleuren met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat het geen zooitje wordt. Je kan ook kleuren gebruiken wat op beige lijkt, van gebroken wit tot crème, van licht Khaki tot parelmoer. Je kunt het met een felle opvallende kleur combineren, of van top tot teen in het beige is net zo mooi!

5. Best Bruin

De bruine kleur heeft zijn saaie looks weggedaan en wordt deze herfst en winter alleen maar mooier. Met een diepe bruine kleur kan je nooit de mist in gaan, maar ga eens tussen de wat lichtere kleuren kijken. Kijk maar naar noten, wat is jouw favoriete noot? Hazelnoot? Amandel?