Acht tips om een ladder in je panty te voorkomen!

Het blote benen seizoen is al een poosje voorbij en dat betekent dat we onze panty’s uit de kast mogen halen om er alsnog on point uit te zien! Panty’s zijn eigenlijk best gevaarlijk, als je eventjes niet oppast heb je er zo een ladder in zitten. Maar je hebt natuurlijk ook geen zin om steeds op te moeten letten met wat je doet omdat je een panty aan hebt. We kunnen jou niet beloven dat je nooit meer een ladder in je panty krijgt, maar we kunnen je wel zeker helpen met het voorkomen door deze acht tips te geven.

Hoe voorkom je een ladder in je panty’s? 

Tip 1: Dikte van de panty. 

Als je altijd dunne panty’s draagt durven wij te zeggen dat jij altijd snel ladders hebt, of niet? En dat is vervelend! Dus kies voor een dikkere panty, bijvoorbeeld een panty met een denier van minstens dertig. Doordat ze wat dikker zijn voorkom je een ladder.

Tip 2: De juiste maat. 

Koop niet de maat die je anders altijd hebt, maar één maatje groter! Waarom? Doordat jij hard aan de panty loopt te trekken als je de panty aandoet, trek je er makkelijker een ladder in. “Maar als het een maatje groter is, dan zakt de panty toch steeds af?” Lees gauw de volgende tip!

Tip 3: Een string over de panty. 

Ja, een string. De string houdt de panty op z’n plaats en hoef jij niet steeds de panty omhoog te trekken. Negen van de tien keer wordt een ladder veroorzaakt door het optrekken van een panty. Als je een string niet fijn vindt kan je ook een kort strak sportbroekje doen. 

Tip 4: In de vriezer. 

Maak je panty een beetje nat na het wassen met de hand (tip 5), doe de panty in een zakje en leg hem daarna in de vriezer. Doordat je hem in de vriezer stopt blijft het materiaal stevig. Haal de panty wel de avond van tevoren uit de vriezer, anders trek je hem alsnog kapot.

Tip 5: Wassen met de hand. 

Vijl van tevoren wel even je nagels (tip 6), straks trek je de panty stuk onder het wassen door een haakje aan je nagel. Je kunt de panty het beste wassen met de hand omdat je panty’s meestal beschadigd raken door de wasmachine. Maar als je daar geen tijd voor hebt, was hem dan in een waszakje in de wasmachine, maar niet té heet! Dat zorgt ervoor dat de rek er uit gaat.

Tip 6: Vijl je nagels.

Je nagels is je grootste vijand als het gaat om panty’s. Eén klein haakje en je hebt een ladder. Vijl daarom je nagels voordat je de panty aan trekt. Neem ook een nagelvijltje mee als je weg gaat voor in geval van nood.

Tip 7: Sieraden. 

Vermijd sieraden met scherpe punten of iets waar wat achter aan vast kan haken! Hoe mooi ze ook staan bij je outfit, het zijn geen lieverdjes. Pas ook op met tasjes, die kunnen ook ladders veroorzaken. Bijvoorbeeld als je aan een ritsje vast blijft haken.

Tip 8: Nagellak of haarlak. 

Toch een ladder in je panty? Wees niet getreurd. Door haarlak op je panty te spuiten kan de stof niet verder scheuren. Ook nagellak is eentje om niet te vergeten, doe wel een kleur die op je panty lijkt of een transparant. Lijkt beetje gek als je met een knalgroene vlek op je panty rondt loopt. 😉 Stop dus vooral een potje nagellak of een minibusje haarlak in je tas!

Angelique aan het woord

In de volgende blog, op vrijdag 22 november, is Angelique aan het woord. Ze gaat dan jullie vragen beantwoorden. Heb jij nog leuke vragen aan Angelique over Imperium, over haarzelf etc? Stel ze dan anoniem via onderstaand formulier en wie weet zie je jouw vraag volgende week terug!

Angelique Aan het Woord

Leuks voor bij je panty!