4 manieren voor een little black dress

Over dit jurkje worden liedjes gezongen, boeken geschreven en ze worden natuurlijk gedragen. Het is een jurkje die iedereen wel in de kast moet hebben hangen. Ze worden op vele verschillende manieren gedragen. Dat komt omdat ze bij iedere stijl passen en bij elke vrouw.  

Klassiek

Een jurk die net boven of onder de knie zit, doet een wonder voor het vrouwenlichaam en past bij elke gelegenheid. Om het nog klassieker te maken kan je het jurkje dragen met een paar pumps en een rode lippenstift. Geen item is zo tijdloos en veelzijdig als een klassieke zwarte jurk.

Glamorous

Laat je vrouwelijke rondingen maar zien, door een nauwsluitend jurkje te dragen. Er is genoeg keus in kort, bloot, lang met een split of allemaal glitters. Door extra sieraden toe te voegen en een paar hoge hakken, krijgt jouw little black dress net iets meer glam.

Feminine

Door het gebruik van kant in een zwart jurkje maak je je outfit net wat vrouwelijker. Een aangesloten kanten jurkje zal al snel sexy aanvoelen, waar niks mis mee is! Maar een jurkje die wat wijder uitloopt aan de onderkant voelt wat onschuldiger aan.

Casual

Een little black dress kan ook casual zijn! Niet te druk met printjes of iets dergelijks, gewoon lekker simpel. Een paar veterschoenen of laarzen maken de outfit helemaal af.